Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(Download) "Anglicko-český technický slovník" by TZ- one # eBook PDF Kindle ePub Free

Anglicko-český technický slovník

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Anglicko-český technický slovník
  • Author : TZ- one
  • Release Date : January 09, 2014
  • Genre: Dictionaries & Thesauruses,Books,Reference,
  • Pages : * pages
  • Size : 18601 KB

Description

Anglicko-český technický slovník má uživatelům nabídnout rozsáhlou lexikograficky zpracovanou tematiku převážně technických a vědeckých oborů v anglickém a českém jazyce. 

Heslář zahrnuje více než 50 000 termínů z 96 oborů. Pomíjí základní slovní zásobu a věnuje se především odborným výrazům ve stěžejních oborech. Vedle tradičních průmyslových odvětví a vybraných výrazů přírodovědeckých oborů byla též přiměřená pozornost věnována technické terminologii nových, progresivních odvětví, jako jsou výpočetní technika, zpracování dat, informační technika, telekomunikace a jaderná fyzika. 

Z úsporných důvodů využívá slovník hnízdování hesel, která jsou uspořádána alfabeticky. Struktura členění slovníku nabízí přehlednou orientaci při vyhledávání hlavních i odvozených hesel s využitím různé tučnosti a řezů písma. Členění textu vychází z principu srozumitelnosti, stručnosti a přehlednosti. 

Doporučujeme všem, aby se před prací se slovníkem seznámili s jeho strukturou. Užívání slovníku předpokládá již jistou znalost anglického jazyka.


Free PDF Download "Anglicko-český technický slovník" Online ePub Kindle